PT

STARK KVINNA
IN BODY
PERSONLIG TRÄNING

Funderar du på att börja träna med PT?
Köp personlig träning här!

“Ask yourself if what you are doing today is getting you closer
to where you want to be tomorrow”

Personlig träning

Träna behöver vi alla göra för att hålla livet ut och få ut så mycket livskvalitet som möjligt av alla de dagar vi har. Även senare i livet.
Med personlig tränare, säkerställer du att träningen faktiskt blir av.

Du får även träningen skräddarsydd till din egen förmåga, din kropps unika behov och dina målsättningar.

Vår absoluta specialité är att träna kvinnor efter graviditet och runt klimakteriet. Men oavsett vem du är, var du befinner dig och vilka mål du har, så hjälper vi dig gärna till den bästa versionen av dig!

Just nu har vi inte kapacitet att ta emot flera privata PT-klienter, men du kan delta i våra fysiska yoga/pilates-klasser. Om du är kvinna och 40+, så kan du även träna med oss i någon av våra små PT-grupper ”Stark kvinna”.

Vi rekommenderar alla våra PT-klienter att även träna yoga, då resultaten i ALL annan träning helt enkelt blir mycket bättre med en grundstark och rörlig kropp som utgångspunkt.

När vi får möjlighet att ta in en ny PT-klient, så är det våra befintliga kunder (yoga/PT-grupp) vi prioriterar först.

Är du intresserad av PT-grupperna ”Stark kvinna” för kvinnor i åldern 40+?

 Läs mer här!

INBODY

Nu kan vi erbjuda mätningar med InBody på Local Soul.

 Vad är en InBody mätning?
Din hälsa beror på mer än bara din vikt. En InBody vägning visar hur fördelningen av muskler, fett och vatten ser ut i din kropp ger en tydlig bild av hur kroppen mår. En InBody vägning kan hjälpa dig att styra din kost och träningsplan så att du når dina mål.

Din första mätning ger dig en nulägesanalys och efter några veckors träning kan du se dina resultat genom att mäta med InBody igen. 

 Hur mår kroppen?
Mät din kroppssammansättning – InBody är vågen som mäter dig från insidan och som gör det möjligt för dig att se hur fördelningen av muskelmassa, fettprocent, visceralt fett, mineraler, proteiner och vätska ser ut i kroppen. Dessutom med ett resultatvärde på nästintill 100%. Vågen tar hänsyn till bra muskelmassa och ger dig ”rätt” värden utefter dina förutsättningar. Oavsett om du ska upp eller ner i vikt så får du även rekommenderat dagligt intag kalorimässigt.

Vad säger egentligen vikten?
När du ställer dig på en våg och ser att du gått ner 1 kg, vad är det egentligen du har gått ner? 1 kg fett? Vätska? Muskler? Genom att analysera din vikt med kroppskomposition kommer du få en bättre förståelse för förändringar i din kropp på ett sätt som du kan följa ordentligt

Pris: 390:- / 1190:- för 5 mätningar
(Om du är PT-kund eller deltagare i någon av våra PT-grupper så ingår regelbundna mätningar i ditt program)
Boka direkt i Shopen