SOMMARVILA
Vid midsommar firar vi vårens spirande växtlighet, sommarsolståndet och midsommarnatten anses vara full av magiska krafter och övernaturliga väsen. Vad passar väl då bättre än att avrunda denna helg med två timmars återhämtning?!

Välkomna till Local Soul studio söndagen 25 juni, kl 16.00-18.00. 

Susanne Engren håller i detta event.

Investering: 395 kr.
Endast 8 platser

🤍🧘🏼🤍

 

EASE & RELEASE 2/9 2023

Vill du ha en härlig hälsokick för att damma av kropp och själ efter sommaren och boosta upp med ny energi inför hösten🧡

Lätta, släpp taget om gamla spänningar och föreställningar.

Rikta ditt fokus inåt med hjälp av frigörande rörelser & skön musik. En perfekt chans att öppna upp inför en nystart!

Fokus kommer ligga på fysisk och mental detox. Att släppa taget om det vi inte behöver och göra en liten “omstart”. Ta med dig någon du träffar för sällan, kompisgänget, din partner eller bara dig själv💚

14:00 ”Shake & meditate”. Skaka loss till härliga rytmer och sjunk sedan ner i en lång mindfulnessmeditarion.

15:00 Yoga Flow

16:00 Nyttig fika med detox-tema.

16:4o Yin Yoga Detox

17:40 Yoga Nidra (yogisk sömn).

Tid: Lördagen den 2/9

Kl 14:00-18:00

Plats: Local Soul studio, Augustendalsvägen 32 Nacka Strand.

💚🍋🌱

Pris: 995:-

EMBRACE YOUR DAY 21/10 2023

En kombo med rörelse, färg & kristallskålar – En stund för dig🤍

RörelseKonst-MovementArt- Embrace your day-Omfamna dagen!
Tid för reflektion och se vad som är viktigt för dig!

En stund att låta dig ledas av din puls och rytm, med enkla kroppsrörelse och guidning ledas in till flöde genom kroppen, att aktivera ditt naturliga sätt att uttrycka dig!

Varje individ utforskar sin kapacitet, rytm, längtan och glädjen till kroppens möjligheter att röra sig. Ett sätt att återupprätta kontakten med dig själv, din essens och mötet med andra/annat i olika former.  Workshopen har en yin karaktär.

Kom som du är! Att vara du som du är nu! . Vill du röra dig lite gör du det, vill du vara i mer rörelse är du det, kommer du för att vila gör du det.  Du finner din rytm för dagen. Du behöver inte kunna något om det som erbjuds under stunden.

Viss inspelad musik och även rörelse utan musik för att komma in i rytm/puls etc

RörelseKonst-MovementArt- Embrace. Färg, rörelse, ljud & toner; medium för att beröra och skapa kontakt, mjukgöra, balansera & harmonisera. Glädje!

Under workshopens gång aktiveras och  balanseras  dina  energi center / chakran i kroppen.

Vi ser hur färg står i relation till oss och helheten. Under workshopen kan inslag av toning med rösten föras in för den som vill, den inre massagen, för balans och välbefinnande.

Som avslut i workshopen kan en enkel bild ritas, eller om du vill skriva något  som kan ge inspiration för dagen och framåt. Vi avslutar workshopen  med vila, integration och meditation med spelning av kristallskålar.

Ledare: Kerstin Åkesson, certifierad Sound & Movement Integration via Centré of Indigenous Arts, Californien/ Hawai´i, 4 årigt diplom och lärling. Kerstin är oxå konstnär och MovementArt lärare för barn, unga. Eurytmi lärare. Eenergibehandlingar och crystal singingbowls individuellt och samtals coach Intuitiva, Harmoniserande & läkande samtal.

Tid: Lördagen den 21/10

Kl 14:00-16:30

Plats: Local Soul studio, Augustendalsvägen 32 Nacka Strand.

Pris: 530:-