EMBRACE YOUR DAY 21/10 2023

En kombo med rörelse, färg & kristallskålar – En stund för dig🤍

RörelseKonst-MovementArt- Embrace your day-Omfamna dagen!
Tid för reflektion och se vad som är viktigt för dig!

En stund att låta dig ledas av din puls och rytm, med enkla kroppsrörelse och guidning ledas in till flöde genom kroppen, att aktivera ditt naturliga sätt att uttrycka dig!

Varje individ utforskar sin kapacitet, rytm, längtan och glädjen till kroppens möjligheter att röra sig. Ett sätt att återupprätta kontakten med dig själv, din essens och mötet med andra/annat i olika former.  Workshopen har en yin karaktär.

Kom som du är! Att vara du som du är nu! . Vill du röra dig lite gör du det, vill du vara i mer rörelse är du det, kommer du för att vila gör du det.  Du finner din rytm för dagen. Du behöver inte kunna något om det som erbjuds under stunden.

Viss inspelad musik och även rörelse utan musik för att komma in i rytm/puls etc

RörelseKonst-MovementArt- Embrace. Färg, rörelse, ljud & toner; medium för att beröra och skapa kontakt, mjukgöra, balansera & harmonisera. Glädje!

Under workshopens gång aktiveras och  balanseras  dina  energi center / chakran i kroppen.

Vi ser hur färg står i relation till oss och helheten. Under workshopen kan inslag av toning med rösten föras in för den som vill, den inre massagen, för balans och välbefinnande.

Som avslut i workshopen kan en enkel bild ritas, eller om du vill skriva något  som kan ge inspiration för dagen och framåt. Vi avslutar workshopen  med vila, integration och meditation med spelning av kristallskålar.

Ledare: Kerstin Åkesson, certifierad Sound & Movement Integration via Centré of Indigenous Arts, Californien/ Hawai´i, 4 årigt diplom och lärling. Kerstin är oxå konstnär och MovementArt lärare för barn, unga. Eurytmi lärare. Eenergibehandlingar och crystal singingbowls individuellt och samtals coach Intuitiva, Harmoniserande & läkande samtal.

Tid: Lördagen den 21/10

Kl 14:00-16:30

Plats: Local Soul studio, Augustendalsvägen 32 Nacka Strand.

Pris: 530:-

MINDSET MONDAY 28/8, 25/9, 30/10, 27/11, 18/12.

En måndag i månaden tittar vi på hur du kan ta kontrollen över kvaliteten på ditt liv. Vad avgör kvalitén på våra liv? Jo, våra känslotillstånd.

Allt i livet som du tror att du vill ha, vill du ha på grund av den känslan du tror det kommer att ge dig när du får det. Sanningen är att du kan få det sinnestillståndet, den känslan, just nu – helt enkelt genom att ändra vilket som helst eller en kombination av vissa mentala mönster. Dessa mönster kommer du att få kunskap om samt börja träna upp under våra måndagar tillsammans. Vi tittar på ett nytt mönster varje måndag, du kan välja att komma en enstaka måndag men självklart får du ut mycket mer samt en större förståelse för hur allt hänger ihop om du kommer varje måndag. 

Oavsett vilken fas i livet du befinner dig i (om du är på rätt väg och vill fortsätta till nästa nivå eller om du står inför utmaningar som du behöver vända på), hjälper Mindset Monday dig att odla den inre styrka som är nödvändig för att skapa en väg mot verklig mening och lycka. Under programmet kommer du att lära dig att känna igen mönster och använda verktyg som gör det möjligt för dig att ta kontrollen och uppnå framgång inom alla områden av ditt liv. 

Det vi vill åstadkomma dessa måndagar är att ta kontroll över de inre krafterna som formar riktningen för våra liv. Du har redan all kraft inom dig, du behöver bara återerövra den. 💖💪

Häller i dessa kvällar gör Clara Aglert- mental tränare & utvecklingcoach.

Tid: Sista måndagen varje månad.

Kl 20:00-21:00

Plats: Local Soul studio, Augustendalsvägen 32 Nacka Strand.

Dessa events bokar du med ditt yogamedlemskap eller klippkort.

WINE NOT?

Yoga + vin-After Work!

Detta event planeras för fullt🤸🏼‍♀️🤩

Info inom kort!

Plats: Local Soul studio, Augustendalsvägen 32 Nacka Strand.