Local Soul studio öppnade den 26 oktober 2020 och grundare av studion är jag, Emma.

Jag hittade yogan som 23-åring och utbildade mig då till yogalärare. Efter det har yogan följt med mig som en ”riktig kompis” genom livet, och nu har vi hängt ihop i över 20 år. Ibland har vi umgåtts väldigt flitigt, ibland i mindre skala och lite mer oregelbundet. Ibland har vi kommit ifrån varandra en period. Men vi har alltid hittat tillbaka till varandra. På olika sätt och av lite olika anledningar varje gång. 

För mig är yoga varm, flödande, kreativ, skapande, energisk och lekfull. Hit kan jag gå för att hitta inspiration och nya sätt att se på saker.

Samtidigt är den lugnande, avskalad, mjuk, läkande, prestationsfri och introvert. En plats där jag kan landa, reflektera, hitta återhämtning och höra min egen inre röst lite tydligare.

Yin och yang. Två sidor av samma mynt. 

Att balansera dessa två energier är en utmaning nästintill en konstart 🙂

Både på yogamattan och i det verkliga livet.

Vi tappar balansen ibland och det är det som gör oss till människor.

Jag är otroligt glad över att få föra yogans fina tradition vidare och brinner för att hjälpa andra att känna magin i vad regelbunden yoga gör med kropp och själ🤍

Studion har även en PT-del, som snabbt vuxit med PT-grupperna ”Stark kvinna”.

Under alla mina år som Personlig Tränare, så har jag uppmärksammat vilka enorma förbättringar i resultat mina klienter fått då de lagt in yogaklasser som en del av sin träning. Därför rekommenderar jag alltid yoga som komplement till all annan träning.

Jag ville skapa en studio som innehåller allt jag brinner för, älskar och vill förmedla vidare till härliga människor🤍

Därför hittar du, förutom yoga och träning, en liten shop på studion. Där kan du shoppa loss på underbara, unika kimonos och kaftaner från Sissel Edelbo, tillverkade av återvunna sari-tyger, yogakläder från SantaNi, yogamattor från Mayana, naturlig hudvård från Organics by Sara, doftljus mm från Les Choses Simples och böcker från Sofia Sivertsdotter.

🤍🤍🤍🤍🤍

Det här är Ella, som ansvarar över barnyogan på studion. Ella påbörjade sin yogaresa redan som 3-veckorsbebis på mamma-babyyoga med mamma Emma. Efter detta har hon assisterat på barnyogaklasser och utövat yoga på egen hand.

Ella gillar kontrasten mellan yoga och annan träning och att yogan helt och hållet saknar tävlingsmoment.