Local Soul studio öppnade den 26 oktober 2020 och grundare av studion är jag, Emma.

Jag hittade yogan som 23-åring och utbildade mig då till yogalärare. Efter det har yogan följt med mig som en ”riktig kompis” genom livet, och nu har vi hängt ihop i snart 25 år. Ibland har vi umgåtts väldigt flitigt, ibland i mindre skala och lite mer oregelbundet. Ibland har vi kommit ifrån varandra en period. Men vi har alltid hittat tillbaka till varandra. På olika sätt och av lite olika anledningar varje gång. 

För mig är yoga varm, flödande, kreativ, skapande, energisk och lekfull. Hit kan jag gå för att hitta inspiration och nya sätt att se på saker.

Samtidigt är den lugnande, avskalad, mjuk, läkande, prestationsfri och introvert. En plats där jag kan landa, reflektera, hitta återhämtning och höra min egen inre röst lite tydligare.

Yin och yang. Två sidor av samma mynt. 

Att balansera dessa två energier är en utmaning nästintill en konstart 🙂

Både på yogamattan och i det verkliga livet.

Jag är otroligt glad över att få föra yogans fina tradition vidare och brinner för att hjälpa andra att känna magin i vad regelbunden yoga gör med kropp och själ🤍

Studion har även en PT-del, som snabbt vuxit med PT-grupperna ”Stark kvinna”.

Under alla mina år som Personlig Tränare, så har jag uppmärksammat vilka enorma förbättringar i resultat mina klienter fått då de lagt in yogaklasser som en del av sin träning. Därför rekommenderar jag alltid yoga som komplement till all annan träning.

Jag ville skapa en studio som innehåller allt jag brinner för, älskar och vill förmedla vidare till härliga människor🤍

Därför hittar du, förutom yoga och träning, en liten shop på studion. Där kan du shoppa loss på underbara, unika kimonos och kaftaner från Sissel Edelbo, tillverkade av återvunna sari-tyger, yogakläder från SantaNi, yogamattor från Mayana, naturlig hudvård från Organics by Sara, doftljus mm från Les Choses Simples och böcker från Sofia Sivertsdotter.

Susanne Engren – Yogalärare

”Jag har undervisat yoga i 10 år, och själv yogat i över 20 år. Att det fortfarande fascinerar mig, tror jag beror på att jag försöker lista ut hur allt egentligen hänger ihop?!

Mitt intresse för nervsystemet började efter en utmattning och pågår fortfarande, därav har jag har fördjupat mig inom de lite lugnare yogaformerna sedan 2015. En av mina personliga favoriter just nu är Sensing som med sin utformning aktiverar parasympatikus, vårt system för lugn och ro.”

Susanne undervisar i ”Sensing Yoga” och ”Restorative Yoga” på studion.

Linda Ahlsen – Personlig Tränare.

“Den bästa träningen är den som blir av” – bara en av många klyschor kring träning. Idag som +45-årig kvinna, mamma till två tonåringar och med många år av stillasittande bakom mig kan jag ändå känna att det finns något i den frasen som vi kan ta med oss. Vardagen är för många av oss fyllt med massa måsten, där träning ofta kan kännas svårt att prioritera trots att vi är så medvetna om alla hälsofördelar med fysisk aktivitet. 
 
För mig handlar träning idag om att hitta känslan att min kropp orkar med de utmaningar jag väljer att utsätta den för – LIVET HELT ENKELT. Mina ambitioner är att orka bära hem matkassar utan att få ont i ryggen, att vara aktiv med min familj, att må bra fysiskt och mentalt. Dina ambitioner kanske är att springa ett marathon eller genomföra en svensk klassiker? 
 
Min filosofi kring träning handlar inte om att säga nej till saker som gör dig glad utan att då och då lägga till aktiviteter som får dig att må ännu bättre. Jag är idag utbildad inom funktionell träning, vilket innebär att vi tränar kroppen i rörelser som den är menad att utföra. Vi använder egen kroppsvikt och redskap och utför övningar som utmanar kroppen i styrka, balans, koordination och rörlighet. Träningen passar såväl dig som inte tränat på länge men även dig som tränar regelbundet och vill utvecklas. Du kommer som du är och vi hittar tillsammans en nivå som passar dig. Tillsammans utmanar vi oss själva utifrån våra egna förutsättningar och förmågor, alltid peppande och stöttande! ”

Gabriella Nordwall – Yoga & Pilateslärare.

Presentation kommer inom kort!

Clara Aglert – Mental Tränare & Utvecklingscoach 

En bra liknelse, när man ska förklara min yrkesroll, är en personlig tränare på gymmet. Men istället för att hjälpa dig att få större fysiska muskler så är mitt jobb att träna upp dina mentala muskler. Att få dig att känna större tillit till dina egna förmågor, att tänka större och våga mer, att konkretisera dina drömmar och omvandla dem till meningsfulla mål som du sedan börjar förverkliga. 

Jag ger dig kunskap, verktyg och övningar som tränar upp dina mentala förmågor som skapar momentum och som för dig framåt mot dina önskade resultat. Du får insikter som kommer att förändra hur du ser på dig själv och dina möjligheter.

Jag älskar att se människor ta tillbaka makten kring sitt eget öde, att se när gnistan till deras inre kraft tänds och de bli trygga, självständiga, kärleksfulla, nyfikna och engagerade personer på nytt. 

Jag stöttar dig att skapa ditt drömliv oavsett om det handlar om jobblivet, din hälsa eller livet som helhet!

Vill du veta mer om mig, mina erbjudanden och hur jag arbetar gå in på www.claraaglert.com