STARK KVINNA
 

Är du kvinna och 40+?

Nu är det viktigare än någonsin att bygga upp kroppen för kommande utmaningar!

Träna i liten PT-grupp med en PT på garanterat minimum 45 jordsnurr💪🏼🤩

Vi tränar tillsammans en gång i veckan under 8 veckor.

 Du får även tillgång till hemmaträningsprogram online under perioden.

Träningen anpassas till olika nivåer och tar hänsyn till diverse skador och begränsningar.

Mätningar av din kroppssammansättning (dvs muskler/fett/vätska/skelett) kommer att erbjudas inledningsvis samt i mitten och slutet av perioden, för att säkerställa att din kropp tillgodogör sig träningen och du mår bra. Dessa mätningar utförs med vår ”InBody”.

Fokus i denna grupp ligger på styrkerelaterad träning, (med bl a kettlebells, bollar, och andra roliga typer av vikter), då huvudsyftet är att bygga upp en stark och funktionell kropp med hög förbränningstakt. 

Måndagen den 21/8 kl 20:00 startar vi upp med teoriträff på plats på studion för den som kan och vill.
Där pratar vi träningsplanering, motivation och kost.
Vi går även in specifikt på vad som hjälper och stjälper dina träningsresultat som kvinna i 40+.

Om du får förhinder och ”missar” tillfällen med din grupp, så finns möjlighet att ”ta igen” enstaka tillfällen med en annan grupp (observera att det inte går att ta igen under en ny/annan period än den 8-veckorsperiod du anmält dig till).

Samtliga ”Stark kvinna”-grupper består av 100% kärlek. Härliga, ödmjuka, high-fiveande tjejer i sina absolut bästa år🤍JA! Självklart kan du boka in dig på flera grupper om du känner att hemmaträningen troligen inte kommer bli av🤪 

Gruppstart vecka 34 2023.

 
Pris 2900:-

Måndag, tisdag & fredag coachar Emma. Onsdag coachar Linda.

Vill du ställa dig i kö till en grupp som är fullbokad och bli kontaktad om en plats blir ledig?

Klicka på Ställ mig i kö! nedan och fyll i uppgifterna  <3

STARK KVINNA PREMIUM 

PT-medlemskap på årsbasis.

För dig som redan bestämt dig för att skapa/behålla en hållbar livsstil med regelbunden träning över tid, passar detta upplägg perfekt.

Du behöver inte bekymra dig över att boka in dig på nya gruppstarter, din träning löper på över årets alla 6 ”Stark kvinna”-perioder. Längs vägen har du stöttning av din PT som har koll på att du får till din träning enligt plan. 

Så blir du premium-medlem: Du väljer bland alternativen nedan och tecknar därmed upp dig på en månatlig autogiroprenumeration under (minimum) ett år framöver. Därigenom har du tillgång till fem 8-veckorsperioder samt en 6-veckors sommarperiod per år. Du har även tillgång till samtliga gruppträffar om träning och kost som anordnas på studion. Första månadsavgiften betalar du direkt när du bokar. Därefter löper autogirodragningarna från din första periods andra månad.

Observera att sommarperioden endast inkluderar ett träningstillfälle i veckan (måndagar 16:15), så om du valt 2 grupper/vecka eller obegränsat så gäller begränsningen 1 gång/vecka under sommarperioden. Detta, samt att man troligtvis missar tillfällen under sommaren osv, är givetvis korrigerat på priset.

Din månadsavgift är såklart även prisskyddad för eventuella höjningar under det närmaste året. 
Om du vill, kan du mycket förmånligt lägga till obegränsad yoga på ditt medlemskap.

*Om du är helt ny kund i ”Stark kvinna”, erhåller du 30 dagars ångerrätt på årsavtalet med förutsättningen att du deltagit i träningen. Om denna skulle nyttjas, betalar du endast för första 8-veckorsperioden.

Vid frågor, maila emma@localsoul.se

 

SOMMARTRÄNING – STARK KVINNA

För dig som tränar med ”Stark kvinna” och vill fortsätta träna med PT-grupp även under sommaren💪🏼🌞

Samma plats och upplägg som vanligt. Perfekt för dig som inte är bortrest allt för mycket under sommaren och vill säkerställa att du får till ett gäng högkvalitativa träningspass även under sommaren😎

Du som har ett premiummedlemskap har automatiskt tillgång till sommarträningen genom ditt medlemskap.

Måndagar kl 16:15

Vecka 27, 28, 29, 31, 32 & 33.

Pris: 1950:-

Coach: Emma