STARK KVINNA
Är du kvinna och 40+?
Nu är det viktigare än någonsin att bygga upp kroppen för kommande utmaningar!
Träna i liten PT-grupp med erfaren PT, mamma och 40 -plussare 😊
Vi tränar tillsammans en gång i veckan under 8 veckor. Du får även tillgång till hemmaträningsprogram online under perioden.
Mätningar av din kroppssammansättning (dvs muskler/fett/vätska/skelett) kommer att erbjudas inledningsvis samt i mitten och slutet av perioden, för att säkerställa att din kropp tillgodogör sig träningen och du mår bra.
Fokus i denna grupp ligger på styrkerelaterad träning, (med bl a kettlebells, bollar, och andra roliga typer av vikter), då huvudsyftet är att bygga upp en stark och funktionell kropp med hög förbränningstakt.
Om du får förhinder och ”missar” tillfällen med din grupp, så finns möjlighet att ”ta igen” enstaka tillfällen med en annan grupp. Samtliga grupper består av 100% kärlek. Härliga, ödmjuka, high-fiveande tjejer i sina absolut bästa år <3
Frågor?
emma@localsoul.se
 
Det finns 1 plats kvar till pågående grupper. Nästa gruppstart sker vecka 41. Bokning till dessa grupper öppnar vecka 38.
 
Pris: 2500:-
 
Boka din plats här nedan:

FULLBOKAD 

FULLBOKAD 

1 plats kvar!

Du kan även delta i Stark Kvinna på (delvis) Distans. Läs mer här!

STARK UNG KVINNA 

En PT-grupp för åldern 13-16 år.

Omväxlande, funktionell och lekfull träning som sker i liten grupp tillsammans med personlig tränare.
Vi tränar prestationsfritt och med våra individuella förutsättningar som utgångspunkt. Både styrka, kondition och rörlighet tränas. Varje tillfälle innehåller även yoga, där vi utvecklar motorik, rörlighet och balans och utforskar verktyg för att lättare kunna hantera stress i vardagen.  

Vid frågor, maila emma@localsoul.se

Torsdagar kl 16:15-17:15 

Start 2/9 2021

8 tillfällen.

Pris: 1795:-

STARK MAMMA

Liten PT-grupp för dig som är nybliven mamma eller fött barn för några år sedan, men inte kommit igång med träningen efter graviditeten.

Fokus ligger främst på att stärka upp coren och andra viktiga muskler som oftast försvagats under graviditeten och behöver byggas upp igen skonsamt.

Det finns även möjlighet att göra avancerade mätningar av din kroppskomposition med hjälp av vår InBody” under resans gång för den som vill.

Om du är nybliven mamma, går det förstås utmärkt att komma tillsammans med din bebis.

Om ditt barn börjat krypa, är det (om möjligt) bättre att komma själv, då det kan vara svårt att fokusera på träningen med ett rörligt barn😊


Just nu rullar ingen STARK MAMMA-grupp.

Om ni är en grupp på minst tre personer, hör av  er till mig, så tittar jag på möjligheten att starta upp en ny grupp.

Vid frågor, maila emma@localsoul.se