STARK KVINNA
Är du kvinna och 40+?
Nu är det viktigare än någonsin att bygga upp kroppen för kommande utmaningar!
Träna i liten PT-grupp med erfaren PT, mamma och 40 -plussare 😊
Vi tränar tillsammans en gång i veckan under 8 veckor. Du får även tillgång till hemmaträningsprogram online under perioden.
Mätningar av din kroppssammansättning (dvs muskler/fett/vätska/skelett) kommer att erbjudas inledningsvis samt i mitten och slutet av perioden, för att säkerställa att din kropp tillgodogör sig träningen och du mår bra.
Fokus i denna grupp ligger på styrkerelaterad träning, (med bl a kettlebells, bollar, och andra roliga typer av vikter), då huvudsyftet är att bygga upp en stark och funktionell kropp med hög förbränningstakt.
Om du får förhinder och ”missar” tillfällen med din grupp, så finns möjlighet att ”ta igen” enstaka tillfällen med en annan grupp (observera att det inte går att ta igen under en ny period än den 8-veckorsperiod du anmält dig till). Samtliga grupper består av 100% kärlek. Härliga, ödmjuka, high-fiveande tjejer i sina absolut bästa år🤍
 
Tisdag, torsdag och fredagsgrupperna startar vecka 2. Måndagsgruppen startar vecka 3 (17/1)
 
Pris 2700:-
 
Boka din plats här nedan:

FULLBOKAD 

FULLBOKAD 

FULLBOKAD 

FULLBOKAD 

Du kan även delta i Stark Kvinna på (delvis) Distans. Läs mer här!
 

Nu är alla vårens första grupper fullbokade.

Vill du ställa dig i kö till en ”Stark kvinna” PT-grupp och bli meddelad om en vakans uppstår? Eller få info i förväg om nästa gruppstart?

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan <3

STARK UNG KVINNA 

En PT-grupp för åldern 13-16 år.

Omväxlande, funktionell och lekfull träning som sker i liten grupp tillsammans med personlig tränare.
Vi tränar prestationsfritt och med våra individuella förutsättningar som utgångspunkt. Både styrka, kondition och rörlighet tränas. Varje tillfälle innehåller även yoga, där vi utvecklar motorik, rörlighet och balans och utforskar verktyg för att lättare kunna hantera stress i vardagen.  

Liten grupp med max 6 deltagare.

Vid frågor, maila emma@localsoul.se

Torsdagar kl 16:10

Start: 27/1

5 tillfällen 

Pris: 1350:-