STARK KVINNA DISTANS

Vill du delta i ”Stark kvinna”, men har svårt att boka in ett fast träningstillfälle i veckan, eller bor en bit ifrån Nacka?
Då kan detta upplägg passa dig!

Att träna hemma online är ett perfekt sätt att få till träningen tidseffektivt och kostnadseffektivt. Problemet är att det ställer höga krav på din karaktär och planering. Jag vill verkligen att du ska lyckas med din hemmaträning!
Därför inkluderas två fysiska gruppträffar samt mätningar som en del i denna kurs.

Att träffas i grupp, få ny pepp och inspiration och att få ”svartpåvitt” och uppföljning  på dina fysiska resultat, är oftast det som krävs för att lyckas hålla sig till planen☺️

Under denna 8-veckorskurs kommer du igång med hållbara träningsrutiner och påbörjar din resa mot en starkare och piggare kropp.
Du tränar hemma på tider som passar dig, med hjälp av våra ”Stark kvinna online”- pass. Du behöver inga redskap för att komma igång, men några träningspass som innehåller redskap finns med ifall du så önskar.

Två inspirerande gruppträffar med teori ingår i priset. Första tillfället handlar om träningsmotivation. Hur du skapar, planerar och håller i dina nya rutiner. Under det andra tillfället pratar vi kost. Dessa tillfällen sker på studion i Nacka strand. Vid dessa tillfällen kommer vi även göra mätningar på din kroppssammansättning (InBody).

Detta ingår i kursen:

* Tillgång till ca 30 träningsfilmer från nybörjare till nivå 2 och 3. Varierande längd från 3-20 minuter.

* En gruppträff med träningsplanering och motivation (teori, ej träning). Den 9e maj  kl 20:00.

* En gruppträff med kostrådgivning. Den 6e juni kl 20:00.

* Två InBody-mätningar. Där ser vi hur din kropp är sammansatt med muskler, fett, skelett och vätska. Dessa mätningar sker i samband med gruppträffarna. Har man inte möjlighet att delta på dessa så uteblir tyvärr även mätningen.

* Tillgång till extra pepp och info via sluten instagramgrupp, @starkkvinna40.

Pris: 695:-

Frågor?

Nästa gruppstart: Vecka 19.

emma@localsoul.se